Esküvői fotózás Szombathely

Kreatív esküvői fotózás Szombathely

A kreatív esküvői fotózás nálunk az esküvő fotózásának a krémjét jelenti ... imádjuk!

Kérésünk felétek, hogy miután kiválasztottátok a fotózás helyszíneit, bízzátok ránk magatokat! Ezalatt azt értjük, hogy a fotózásra szánt időintervallum kezdetét és végét mi szeretjük meghatározni pontosan azért, hogy a nálunk látott képeket megfelelően el tudjuk készíteni részetekre.

Nagyon fontos, hogy a kért fotózásokat milyen napszakban végezzük, hiszen a helyszín fényviszonyait használjuk munkánk során.

Mivel nem órabérben dolgozunk, úgy gondoljuk, hogy a kívánt eredménnyel záruló nyugodt fotózás mindenképp kifizetődő a megrendelő és a fotós szemszögéből egyaránt.

Hogyan történik nálunk az esküvői fotózás?

A legfontosabb, hogy az előzetes egyeztetéseknél megbeszéljük, elmondjuk nektek, hogy hogyan lesznek valójában ilyen esküvői fotóitok, képeitek! Minden hozzánk bejelentkező pár esküvőjét csak úgy tudjuk megörökíteni az általatok már látott minőségben és módon, ha megfelelő időt szánunk a fotózásra az esküvőtökhöz tartozó minden szegmensnél. Kiemelten fontos ez a kreatív fotózásnál. Tehát fő összetevők ti + mi + megfelelő fényviszonyok (Szombathely) és megfelelő idő ráfordítása mind a fotózásnál és az utómunkánál egyaránt.

Milyen tájegységeken fotózunk általában?

Nagykanizsai esküvőifotósok vagyunk, de Magyarország egész területén fotózunk! Még bővebben bel- és külföldi helyszíneken egyaránt készítünk esküvői fotókat!

Zala megyei esküvői fotózásaink épp olyan gyakoriak, mint Budapesten, Balaton-parton, Veszprémben, Győrben, Sopronban, Szombathelyen, Kaposváron, Zalaegerszegen, Pécsett vagy a Káli-medence különböző részein.

Előszeretettel készítünk fotókat Magyarországon, Ausztriában, Horvátországban, Németországban, de eljutottunk Görögországba és a Maldív-szigetekre is.

Esküvői fotózások, esküvői fotók elkészítése utazással ez a legjobb munka és szórakozás egyben számunkra! Ha szeretnél Te is ilyen esküvői fotókat keress minket, kérj árajánlatot és 24 órán belül válaszolunk leveledre.

Utómunka

Számunkra ez ugyanolyan kényes része munkánknak, mint a fotózás! Pont ezért történik az, hogy mind a fotózás, mind az utómunka csak is általunk történhet. Egy komplett esküvő utómunkája nálunk 8-10 nap és így lesznek ilyen képeitek általunk a fotózások után!

Számunkra a minőség és a megelégedett megrendelő a legfontosabb! Az elkészült anyag pendrive vagy online formában kerül átadásra részetekre.

Kreatív fotózás aznap vagy egy másik napon történjen?

Mi nagyon szeretjük ha az esküvői kreatív fotózás nem a nagy napon, hanem egy másik napon történik! A nálunk látott képek kb. 95%-a így készül! Ilyen napokon a párok sokkal nyugodtabbak és több helyszínnel tudunk kalkulálni, számolni, valamint ami elengedhetetlen a magas szintű esküvői fotók elkészítéséhez, hogy a megfelelő fényviszonyokat mi választhassuk meg a fotózásokhoz.

A nagy napon történő kreatív fotózásokra jellemző, hogy kevesebb időt fordíthatunk a fotózásokra, a pár sokszor érthetően feszült és nyilván nincs sok helyszín variálási lehetőségünk. Ilyenkor bizonyos fokig szükséges a nagy nap forgatókönyvéhez alkalmazkodni. Tehát ha pl. naplementét szeretnénk fotózni mondjuk egy hegytetőn és a napi forgatókönyv és a helyszíni adottságok ezt nem teszik lehetővé, akkor a párnak nem lesz hegytetőn lévő naplementés képe.

Ezért az általunk tapasztaltakra támaszkodva javasolt átgondolni, hogy a kreatív esküvői fotózásokat milyen napokon és milyen tervekkel kéritek tőlünk.

Mikor érdemes az esküvői foglalásokat intézni?

Ahogy már eldőlt, hogy minket szeretnétek esküvői fotósotoknak, egyből jelezzétek felénk. Ez azért szükséges, hogy az általatok tervezett, kinézett időpont még nálunk is szabad legyen.

Ha olyan időpontot néztek ki, ami már nálunk foglalt és nem tudtok rajta változtatni, akkor is van még rá mód, hogy készítsünk nektek esküvői képeket. Mivel az esküvőkhöz tartozó kreatív fotózásokat amúgy is 95%-ban egy másik napon követjük el, ezért ebben az esetben javasolt csak a kreatívot kérni és akkor mégiscsak lesznek ilyen esküvői fotóitok általunk.

Esküvői csomagok

1. csomag

- szertartás
- csoportkép
- kreatív fotózás

-------------------------------

2. csomag

- készülődés
- szertartás
- csoportkép
- kreatív fotózás
- lakodalom, buli

-------------------------------

3. csomag

- készülődés
- szertartás
- csoportkép
- kreatív fotózás
- lakodalom, buli
- jegyesfotózás

-------------------------------

4. csomag

- kreatív fotózás